17.07.2016 | 20:05
В театъра на абсурда – да му мислят арабите
Това не е художествена измислица

Георги Любенов, БНТ: Професор Стаменов, позволете ми да прехвърлим разговора, да стане още по-интересен, на глобалните въпроси, на геополитиката. Какво още трябва в света да стане? Ето, виждате, ние вече наистина живеем в катаклизъм след катаклизъм. Вече не знам утре сутринта къде ще има атентат и какво ще стане, кой ще умре и какво ще се случи. Какво ще трябва да стане, за да разберем, че има някаква битка между доброто и злото в тоя живот?

Проф. Стамен Стаменов, председател на асоциация “Феномени”: Имате предвид – какво още трябва да стане, за да се опомним ние като човечество, така ли? Откровено, това е много хубав въпрос. Ние в момента живеем в театъра на абсурда. Ние живеем във времената на абсурда. И представете си, че зад всичко това стоят сили, които ние неслучайно наричаме тъмни сили. Това са режисирани явления и процеси, които целят само едно – унищожаване на човешката цивилизация и затриване на човечеството. Виждате ли от какви сили се ръководи тоя свят? И заради това моята последна надежда е в Галактическите сили за сигурност, че те това няма да го позволят. Но не заради нас, а заради планетата Земя.

ГЛ: А има ли Галактически сили за сигурност?

СС: Абсолютно! О-хо!… Галактическа полиция, Галактически съд… Ние сме част от Вселенския полифониум, наречен вселенски живот. Ние се развиваме по некви правила. Е, грубо и нескопосно – това е вярно. Но имаме Вселенски сили за сигурност, тоест Галактически сили за сигурност, щото имаме Галактическа федерация от над 220 хил. цивилизации, които са се основали не току-така случайно. И които следят всичко в тази галактика, защото всичко е взаимосвързано. Вие знаете ли, че с една поразия, която може да допуснем тука на планетата Земя, примерно като ядрена или термоядрена война, можем да срутим галактиката! Кой ще ни позволи това да го направим? При положение че онези са милиони години преди нас! Следователно всичко това, което е на Земята, е грубо копие на онова, което е на небето. Има всичко онова, от което се нуждаем – и Галактическите сили за сигурност заедно с всички духовни същества ще ни окажат решителната помощ, особено сега.

ГЛ: Ами ето. Значи няма от какво да се страхуваме. Казвате, че има кой да ни спаси. Сега цялата обменна информация ми е интересна. Тия там горе са по-умни от нас?

СС: Много.

ГЛ: По-развити цивилизационно?

СС: Много.

ГЛ: По-хубави ли са?

СС: Много по-красиви от нас. Ако ви цъфне тука една плеядианка, направо очите ви ще излезнат от орбитите!

ГЛ: Ама каква е плеядианката? Руса ли е, черна ли е?

СС: Руса е. Плеядианците са светлите хубави високи блондини, за които се говори във всички фолклорни… Що се смеете, пожелайте си го! А питате за страха!

ГЛ: Да му мислят арабите и арабската общност, и азиатската общност. (??? – “После”.)

СС: Те не могат да мислят!

ГЛ: Що да не могат? Цивилизацията нали е арабска – цялата модерна цивилизация.

СС: Кой каза това?

ГЛ: Математиката кой измисли? Арабите. Химията кой измисли? Арабите!

СС: Е какво от това? И от това можем да заключим, че те са, както се казва, Могъщата платформа на цивилизацията? Ами преди тях? Кои са били преди тях? Аааа. Ами в основата на тая цивилизация, вече го признават, стоим ние българите. Вие знаете ли, че генетично е доказано, че над сто милиона по Земята носят български гени? Тоест древнотракийски, което е аналогично на български гени. Следователно? Следователно преди онези е имало съвсем други, много по-високо развити цивилизации, да не се втурваме в тая плоскост. Говорим за страха. Да. Искам да кажа на вашите зрители – никакъв страх, приятели! Никакъв страх. Ние трябва да вървим напред като ледоразбивачи и да вярваме твърдо, че утрешният ден ще го направим по-хубав от днешния. И сме задължени да го направим, защото иначе – иначе могат да ни дръпнат ушите!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране