02.06.2022 | 10:40
Велислава К. от ДПС ще прави пиар на Народния театър „като сол във вода“
През 2019 г. тя нашумя покрай скандала със спирането на БНР, но прокуратурата потули случая

Прословутата дребна интригантка и ексдепутат от ДПС Велислава Кръстева ще консултира новия директор на Народния театър „Иван Вазов“ – Васил Василев по отношение на пиара на културната институция.

На въпрос какви пиар инициативи ще реализира в културната институция, тя посочи, че главното действащо лице ще е директорът на театъра Васил Василев, който ще взема решенията, а тя ще дава съвети и консултации.

„Добрият пиар е като сол във водата – гледаш я прозрачна, вкусваш я – солена“, каза Кръстева пред Mediapool.

Тя добави, че остава активист на ДПС и припомни, че в момента не е депутат от партията. Кръстева и в момента се явява съветник на партията, за което уточни, че не получава никакво възнаграждение. Благодарение на тази позиция, в момента тя ползва и пропуск за Народното събрание, където е виждана често да върти обичайните си евтини интриги.

Велислава Кръстева, очаквано е в регистъра като сътрудник на Движението в областта на връзките с обществеността и медиите.

През 2019 г. името й нашумя покрай скандала със спирането на БНР. Оказа се, че именно тя е тормозила и заплашвала злощастния ескшеф на БНР Светослав Костов да уволни журналистката Силвия Великова заради главния прокурор Иван Гешев. Очаквано случаят беше потулен от държавното обвинение.

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Пачаврите си остават пачаври,независимо дали са от ДУПИ СЕ или от БулгаристанСерсемПартиси-справка-пачаврата на костов,която го играе гаулайтер на идиотите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране