01.11.2017 | 13:54
Велислава К. към „Обединени патриоти“: Вие сте идиоти! Павел Шопов: Ти си еничарка и подивяла от омраза
Евтин екшън в НС с елементи на трагикомедия
Павел Шопов

И днешното пленарно заседание не се размина без скандали. Този път обаче те не бяха между ГЕРБ и БСП, а между Обединените патриоти и ДПС. „Вие сте срам за патриотизма. Вие ще потопите ГЕРБ. В Деня на народните будители ще се обърна към вас с думите на поета: Вие сте идиоти“. Това каза от трибуната на парламента депутатът от ДПС Велислава Кръстева. Това стана по време на дебатите при второто гласуване на промените в Закона за гражданската регистрация. Тя беше провокирана от изказване на народния представител Павел Шопов, който обяви, че всички в парламента трябва да се обединят и да не приемат исканите промени от ДПС.

Репликата й естествено предизвика ответните отговори. Първи думата взе проф. Станислав Станилов от ОП. „Никой не ви е обиждал от тази трибуна на идиоти. Вие използвате езика на омразата. Аз не мразя турците в България. Аз мразя такива фигури като вас. Вие сте една подивяла от омраза опозиция“, каза Станилов.

Павел Шопов също не остана длъжен. „Аз не се обиждам от думите на една еничарка. Нашата задача и цел тук е да се борим срещу чуждия турски национализъм. Ние се справяме и еничарката явно се ядоса“, обяви Шопов.

Loading...
  • kukuto каза:

    еничарката в ДПС защитава ГЕРБерите отккрито идиотско

  • оставете коментар

    МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
    Коментарите подлежат на модериране.
    Правилата за коментиране