04.03.2019 | 23:52
Водеща в Нова скочи на Сидеров
Мирослава Иванова не успя да сдържи нервите си при гостуване на лидера на "Атака"

Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Мирослава Иванова не успя да сдържи нервите си в ефира на телевизията. Тя бе поканила лидера на “Атака” и председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров, за да коментират случващото се в групата на Патриотите.

Със спокоен тон Сидеров ѝ обясняваше какво се случва и какво не в малката и голяма коалиция. Но водещата реши, че няма да го остави да говори дълго и постоянно го прекъсваше с въпроси. Сидеров я помоли да му даде възможност да ѝ отговори и след това да му задава следващ въпрос, но Иванова избухна необяснимо.

“Не ме превръщайте в зрител на вашия сутрешен моноспектакъл”, разпеняви се тя и допълни: “Хайде да водим диалог”. “Да, но нека да се изслушваме”, отвърна ѝ със спокоен тон Сидеров. “Да, ще се опитам, стига отговорите ви да не се превръщат в тиради”, пак недоволно отговори водещата на Нова телевизия.

“Ама вие днес наистина се въртите в един омагьосан кръг. Не се безпокойте за нас. Елате в парламента и вижте как се работи, а не стойте така дистанционно. Аз съм добър домакин, ще ви разведа и ще ви обясня”, прикани я Сидеров.

“Ще ви го напиша в мерена реч и ще ви го пратя на мейла, за да може да не ме питате шест пъти едно и също нещо”, приключи лидерът на “Атака”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране