02.09.2019 | 23:25
Волгин нападна Кедъра: Щом няма диплома за висше – вън от БНТ!
Протестърите, които са всеотдайни борци за законност сега пищят, че един от стадото им трябва да продължи да бъде спортен шеф

Журналистът от БНР Петър Волгин нападна остро спортния коментатор от БНТ Камен Алипиев. Вчера стана ясно, че държавната телевизия 30 години по късно открила, че Кедъра нямал диплома за висше образование. Очаквано Волгин защити генералния директор на БНТ Емил Кошлуков.

Ето какво написа още Волгин:

Някакъв човек в БНТ нямал диплома и, резонно, вече нямало да бъде шеф. И веднага се понесе рев в протестърските редици: “Бият артиста!”, “Невиждано посегателство срещу свободата на словото!”, “Дръж се, приятелю, ние сме с теб!” Казусът с човека без диплома и защитниците на шефската му позиция е интересен от една-единствена гледна точка.

От няколко години насам основна кауза на остатъчните протестъри е спазването на закона, на най-дребната му буква и запетайка. Който наруши и най-дребното ченгелче в закона е опасен престъпник и, разбира се, човек на задкулисието. България била толкова зле, защото не се спазвали законите. И същите тези всеотдайни борци за законност пищят, че един от стадото им трябва да продължи да бъде шеф в БНТ.

Ама без диплома не можело…Как да не може! Всичко може,ако човекът е правоверен евроатлантик, антикомунист и враг на Путин. Законите са длъжни да ги спазват само комунистите. Антикомунистите могат да бъдат шефове и със завършено трето отделение. Ако си наше момче, демократче, никакво учене не ти трябва.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране