28.10.2015 | 0:01
Взимат детето на Волен и Деница?
Граждани скочиха - майката и бащата цяла нощ на улицата, бебето било в риск

Волен Сидеров и Деница Гаджева яко са сгазили лука по отношение на невръстното си бебе. Възмутени граждани скочиха и настояват Държавната агенция за закрила на детето да се самосезира по отношение на лидера на „Атака“ и половинката му, които са зарязали кърмачето си без майчина ласка и бащина грижа. Така 40-дневният Волен-младши се оказвал дете в риск.

Подписка в интернет вече събира подкрепа срещу безотговорните родители. Гневът на гражданите пламна, докато гледаха как в нощта след местните избори в неделя бащата Сидеров нахлу в НАТФИЗ, бе изведен с полиция, вървяха скандали на улицата и дори получи юмрук в лицето в мелето. Появи се и майката Деница, която разплакана се опитваше да прибере Волен от улицата. После и двамата бяха в полицията за разпит по случилото се. Всичко това продължи часове наред, почти до зазоряване в понеделник.

„И пет бавачки да има това бебе, не е достатъчно. Не може по цели нощи да е без родителите си“, възмущават се масово хората. Баби по селата пък се кръстели, че навремето, а и според религиозни вярвания, до 40-я ден след раждането майката изобщо не трябвало да излиза от вкъщи, камо ли да зарязва новороденото.

В подписката се настоява на базата на публикации в медиите за случилото се в нощта на 25 октомври във и около НАТФИЗ и за участието и ролята на Волен Сидеров и Деница Гаджева – родители на бебето Волен Сидеров-младши, в инцидента, отговорните институции да си изпълнят задълженията. Като по Закона за закрила на детето спешно да се направи оценка дали малкият Волен не е дете в риск. И ако това е така, да се предприемат законовите мерки, включително извеждане на бебето от социалните от дома му. „Длъжни са да извършат проверка, след като има изпратени сигнали от граждани до Агенцията за закрила на детето и до социалните служби“, коментира юрист за „Всеки ден“.

След поредните улични скандали в неделя срещу понеделник лидерът на „Атака“ на практика се покри. Сега въпросът е ще се появи ли днес на жълтите павета, където атакисти излизат на контрапротест. Митингът в подкрепа на Сидеров е в отговор на протеста на студентите от театралната академия от понеделник вечерта, които излязоха на улицата заради щурма на националиста в НАТФИЗ по време на занятия и хулиганските му изпълнения. Според запознати с поведението на Волен, а и според психолози, агресията му всъщност е от страх. И след като отнесе кроше при изтласкването му от НАТФИЗ в бъркотията, днес можело и да не се появи лично на протеста.

От „Атака“ пък разпространиха на 28 октомври от 8 ч. всички атакисти да се организират пред Народното събрание, защото „Цацаров е наредил да арестуват лидера Волен Сидеров в парламента“. Заради изпълненията на Сидеров главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му, а управляващите от ГЕРБ започнаха от вчера консултации с останалите парламентарни сили за промяна на конституцията, с която да се окастри имунитетът на народните представители.

3 коментара

  1. някой каза:

    На боклуците от атакалъ само Путин не им е лош, защото им плаща за циркове и изтъпления на алкохолика мутрински Болен.Не му е виновна Капка Георгиева а амфетамините които взима с алкохол та да му става розов света.На него като на Станишко все някой им е виновен и затова бяха в коалиция ‘турска групировка’!!!!

  2. аз каза:

    нещастници-Гражданите, бабите,мутрата бияч-бизнесмен

  3. кестен каза:

    Това е организирано от Капка, която живя 15 години с Волен , но така и не реши да му роди дете, защото за нея по-важно бе да се фръцка из кулоарите на власта покрай него. Това тя го започна още същата нощ влетя в едно студио заедно с Маргарита Михнева и получи голям „шамар“ от последната която и каза, че превръща битовата си драма в национален проблем.Съмнявам се обаче , че „Сидерова“ я разбра.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране