06.05.2017 | 13:52
Юнкер се появи пиян в Женева, блъскал се в мебели, опипвал хора (видео)
Това не е първият път, когато председателят на Европейската Комисия се появява подпийнал

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер се е появил във видимо нетрезво състояние на 4 май на среща посветена на кипърския проблем в Женева. По време на събитието Юнкер непрекъснато се е блъскал в хора и мебели и се е държал доста фриволно с помощните си, съобщава британското издание The Sun.

„Юнкер очевидно беше пиян и всички около него се чувстваха неловко”, съобщава дипломатически източник, цитиран от таблоида. „Беше ясно, че Юнкер много хубаво се е налял”, разказал източникът на вестника.

Докато редица високопоставени дипломати от цял свят са обсъждали в швейцарския град обединението на разделения от над 40 години между гърци и турци Кипър, при тях е влязъл ръководителят на органа на изпълнителната власт на 28-те. „Той е бил много пиян, блъскаше се в хората и мебелите и говореше превъзбудено и завалено. Определено приповдигнатото му настроени се дължеше на употреба с алкохол“, коментира лондонският таблоид.

Това не е първият път, когато председателят на Европейската Комисия се появява подпийнал. Най-запаметяващото видео с „веселия” Юнкер се появи преди две години, на което се вижда при посрещането на политици от световен ранг ги целува и пощипвал.

Еврократите много обичат да четат морал и да пишат доклади, в които критикуват страните-членки. Но за тях общите правила не важат съвсем и (почти) всичко им е позволено.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране