21.09.2015 | 13:37
Заклаха мъж в Ямбол
Убиецът е вече задържан

Задържан е извършител на тежко криминално престъпление в Ямбол, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Ямбол. В 22.50 часа, вчера на тел. 112 в ОД на МВР – Ямбол е постъпил сигнал за прободен в областта на торса мъж, на ул. „Сакар планина” в Ямбол. По първоначални данни мъжът е с обилно кръвотечение и вероятно е с опасност за живота.

На сигнала незабавно са изпратени полицейски сили и медицински екип. На място е констатирана смъртта на 55-годишния мъж, жител на махалата. Установена е и 47-годишна жена с повърхностни наранявания в областта на гърба, без опасност за живота. От проведеното веднага разследване е изяснено, че малко преди 22:50 часа, след възникнал битов скандал, единият от участниците – 65-годишен мъж е нанесъл с нож прободна рана в областта на гърдите на опонента си и на живущата с него жена, като възползвайки се от суматохата е напуснал адреса и се е укрил.

“В резултат на адекватно планираните и ефективно проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на убийството – 65-годишен жител на Ямбол, криминално проявен и многократно осъждан. Той е задържан за 24 часа”, уточняват от пресцентъра на полицията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране