21.04.2015 | 17:11
Заключиха в метална каса депутатски телефони заради КТБ
"Тежката артилерия" Десислава Атанасова отново преигра в парламента
Председателят на парламентарната комисия за КТБ Десислава Атанасова е разпоредила всички депутатски телефони да бъдат прибрани в метална каса.Това е станало около 13 часа – минути преди началото на закритото заседание на комисията.
Телефоните трябва да останат под охрана до приключване на заседанието, за да няма изтичане на информация, тъй като на закритото за медиите обсъждане трябва да се изслушат председателят на ДАНС Димитър Георгиев и шефът на дирекция „Финансово разузнаване“ в агенцията.След разпореждането на Десислава Атанасова, депутатът от ГЕРБ Цветомир Михов попита: „В джобовете не може ли?“, но Атанасова го отряза с категорично не.  Близо 15 минути всички депутати се редиха на опашка и мобилните им телефони бяха заключени в касата.

Това ще е второто изслушване в комисията за КТБ в Народното събрание на шефа на ДАНС Димитър Георгиев. При първото – на 7 април – той докладва за работата за осигуряване на финансовата стабилност на България от 2009 до 2014 година.  Днес Георгиев и началникът на финансовия надзор в ДАНС ще отговарят на всички депутатски въпроси за това каква информация е имала службата за случващото се с КТБ и какви действия са предприели.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране