15.01.2016 | 18:11
Закопчаха сина на Ценко Чоков
Мартин счупил тилната кост на съселянин по расистки подбуди

След назначената вчера проверка от Сотир Цацаров на две прокуратури – във Враца и Бяла Слатина, днес синът на кмета на Галиче Ценко Чоков – Мартин, се озова в ареста. 18-годишният наследник на “вечния кмет” е привлечен за “причинена средна телесна повреда, при условията на повторност и деянието е по хулигански, и расистки подбуди”.

На 12.01.2016 г. в Галиче по споменатите подбуди тийнейджърът е причинил средна телесна повреда на съселянина си Радослав Илиев (19 г.), изразяваща се в счупване на тилната кост в дясно.

Това нараняване отговаря на медико – биологичния признак проникване в черепната кухина. Мартин Чоков е извършил това деяние при условията на повторност – след като е осъждан двукратно през 2015 г. за причиняване на умишлени средни телесни повреди, уточняват от обвинението.

Още днес съдът ще гледа искането за постоянно задържане под стража. От ВКП пратиха спешната проверка в двете прокуратури след странното обвинение по твърде лек член за зверското убийство на Тодор Йорданов във Враца и многото сигнали за  изстъпления на Ценко Чоков и синовете му в Галиче.

Вчера прокурори от ВКП извършиха на място в прокуратурата проверка на всички дела, свързани с постъпили сигнали за насилие от семейството на кмета на с. Галиче – Ценко Чоков, допълват от пресслужбата на Сотир Цацаров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране