03.02.2015 | 8:32
Застреляха известен сараф в Пловдив
Стефан Техов държи най-старото чейндж бюро в града

Собственикът на най-старото чейндж бюро в Пловдив Стефан Техов-Даскала е бил застрелян снощи, съобщи Радио Пловдив. 65-годишният бизнесмен е убит пред жилището му на бул. „Шести септември”, срещу входа на Спортното училище.

Сигналът в полицията са подали съседи на убития. Техов е бил застрелян в главата около 20,50 ч.  По неофициална информация убиецът е стрелял с пистолет със заглушител. Сарафът е убит почти от упор, след като е паркирал колата си. Предполага се, че той е носел голяма сума пари в себе си.Полицията веднага е отцепила района, а огледът е продължил до късно през нощта. На място пристигнаха и директорът на Областната дирекция на МВР Пламен Узунов и заместникът му Георги Георгиев.

По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена Окръжната прокуратура в Пловдив. Стефан Техов държи най-старото чейндж бюро в Пловдив, но имал и земеделски земи в Северна България, съобщава “Трафик нюз”.

Това е второто показно убийство за последните три седмици в Пловдив след убийството на Димитър Стоянов -Лудия. Той бе застрелян на 14 януари пред кооперацията, в която живее.
Стоянов е бивш състезател по свободни борби, има заложна къща. Преди дни главният секретар на МВР заяви, че полицията знае всичко за убийството на Митьо Лудия, но не съобщи подробности.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране