12.01.2015 | 21:52
Застреляли Татяна Стоянова в тила
Родителите разбрали от телевизията за убийството на дъщеря им

Началникът на кабинета на кмета на Пазарджик е била застреляна с 1 или няколко изстрела в тила буквално секунди след като е паркирала автомобила си в гаража на жилищната кооперация в която живее. Сигналът за убийството на Стоянова е бил подаден малко преди 19 часа от нейни съкооператори, които са видяли падналото тяло пред джипа й.

Днес Татяна Стоянова е имала имен ден и се е прибирала от родителите си с букет цветя. Кметът на Пазарджик Тодор Попов заяви, че е потресен и шокиран от случилото се. Той разказа, че днес Стоянова е била на работа, както винаги жизнерадостна, приела е поздравленията за празника си и е казала, че ще празнува в сряда заедно с други приятели.

Тодор Попов изключи възможността убийството на дясната му ръка да е свързано със служебни ангажименти, където била перфектна. Пред него Татяна Стоянова не е споделяла да има каквито и да било отправени заплахи, както и проблеми в личния си живот. Пред мястото на инцидента са се събрали полицаи, приятели на жертвата, журналисти и др.

Родителите на Татяна Стоянова разбрали от новините по телевизията, че дъщеря им е разстреляна тази вечер, съобщава Марица.бг. Майката и бащата на младата жена дойдоха пред гаража, където е разстреляна пиарката на пазарджишкия кмет. Майка й Марияна първо мислеше, че Татяна само е ранена, но като научи, че е мъртва, се срина на земята в несвяст и започна да плаче.Бащата стоеше безмълвен. Майката на Татяна Стоянова – Марияна, е шефка на общинския жилфонд.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране