16.01.2016 | 0:01
Жена се натрови от салата със сперма на шестима мъже
Рускинята смятала да се обърне към съда и в полицията, за да стане ясно, кой приготвя този „деликатес“, но се отказала

Вместо да се отдаде на кулинарни страстни в собствената си кухня и с това да заслужи неистовата любов на приятеля си, жителка на руския град Мурманск посетила местен кулинарен магазин и купила салата.

В това нямаше да има нищо необичайно, ако не бяха някои особености на това събитие. Първото от тях е съвсем прозаично – след консумацията на въпросната салата, жената се почувствала зле, а симптомите били на хранително отравяне. Като истинска ядосана гражданка тя преодоляла гаденето, загърбила болките в корема и занесла салатата на експертиза. Дотук в случващото се наистина няма нищо особено.

Резултатите от експертизата обаче предизвикват доста въпросителни. Оказало се че освен обичайните съставки в салатата има биологичен материал, който всъщност няма какво да прави там – мъжка сперма. Нещо повече, семенната течност принадлежала на шет различни мъже. Местната телевизия Арктик-ТВ твърди, че жената смятала да се обърне към съда и в полицията, за да стане ясно, кой приготвя този „деликатес“, но се отказала. Според версията на агенция FlashNord в регионалното управление на Роспотребнадзор са чували за салатата със сперма, но оплаквания не са регистрирани. „Историята е неприятна и не искахме да я афишираме“, заявили от там пред агенцията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране