29.07.2015 | 0:01
Бербатов пред договор с „Астън Вила”
Връзката на нападателя с бирмингамския тим е направена от Стилиян Петров

Димитър Бербатов води усилени преговори с „Астън Вила”. Връзката на нападателя с бирмингамския тим е направена от Стилиян Петров. Както е известно, „виланите” са последният отбор, в който бившият капитан на националния отбор игра. „Астън Вила” търси заместник на голмайстора си Кристиан Бентеке, който бе продаден съвсем наскоро в „Ливърпул”.

Друга опция за Бербатов е Германия. Очаква се най-късно до края на следващата седмица да стане ясно името на навия отбор на 34-годишния стрелец. Той има оферта от „Вердер” (Бремен) и отново може да заиграе в Бундеслигата. Това съобщава немското издание “Везер Курир”, допълвайки, че бременските музиканти се разделиха с цели трима играчи в атака, а вземат само Антони Уджа от „Кьолн”.

Спортният директор на „Вердер” Томас Айкин обяви профила на бъдещия трансфер – нападател, който да подсили тима за една година.Според “Везер Курир” Бербатов е сред идеалните кандидати, тъй като е към края на кариерата си и има опит в Бундеслигата (2001-2006) в „Байер” (Леверкузен). Вероятна дестинация за Бербатов остава и Турция, където „Фенербахче” и „Бешикташ” чакат отговор от 34-годишния футболист, който от това лято е свободен агент.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране