07.07.2023 | 16:04
БГ певец шокира със скандална снимка
Дони от популярния дует „Дони и Момчил“ пусна снимка от плажа както майка го е родила и отврати последователите си

Излегнал се на каменистия плаж, а единственото скрито е мъжкото му достойнство, което е покрил с тениска. Няма нищо общо с железния музикант от преди 10 години.Съпругът на Нети не крие, че е фен на нудизма. Обикаля гол по плажовете както у нас, така и в чужбина.

Жена му също не остава по-назад. Снимката е потресаваща-на нея се виждат само кокали. На пук на хейта, които се изля в мрежата, Дони не смята да престава да пуска такива снимки, защото се чувствал чудесно.

Хорското мнение изобщо не го интересува. На тази практика са научили и 11-годишната си дъщеря. Певецът е спрял захарта, брашното и газираното и това води до загуба на тегло. Сега тежи едва 50 килограма, което е недопустимо за мъж.

Истински шок предизвиква и впитото му лице. Бръчки, суха и увиснала кожа плашат потребителите в Инстаграм. На всичкото отгоре двойката практикува странни мистични практики за извисяване на духа, които тотално ги погубват. Дони и Нети все по-рядко намират къде да се пускат както майка ги е родила. Избират скалисти места, който са доста безопасни и рисковани.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране