03.09.2016 | 21:38
Бойко Борисов: Ако ГЕРБ загуби изборите, правителството си отива
Той е категоричен, че при евентуална загуба ще подаде оставка още същата вечер

“Ако загубим тези избори, трябва да попитаме хората наново кой искат да ги управлява. И това трябва да стане незабавно”. Това заяви във Варна премиерът Бойко Борисов. Той е категоричен, че ще си подаде оставка при евентуална загуба:

„Вярвам в инстинкта на хората. Ако те преценят, ние сме длъжни веднага да се съобразим. И не напролет, а още вечерта”, коментира още Борисов.

Той се изказа и по темата за газа:

„Аз очаквам в понеделник, представител на Европейската комисия да каже официално, че Газов хъб „Балкан” може да приеме газ“, заяви във Варна премиерът Бойко Борисов.

Той допълни още, че „нека руските колеги това да го имат на своето внимание. Днес имаме едни приятели, утре други. Политиката и международните отношения са такива, че бързо се менят понякога. Те да знаят, че ние сме извървели най-правилния път”.

По темата за АЕЦ „Белене” той отбеляза, че ще събира и партията, и правителството, „ще отида в парламента да поговоря с колегите. Горе-долу знам патриотите какво мислят, вече говорих с Валери Симеонов, те са съгласни също, поне той така ми каза – незабавно да се плаща, за да можем тогава да кажем “Наши са. Платили сме ги. Какво да правим сега. Като имайте предвид, че няма вариант “неплащане”.

Междувременно руският енергиен министър Александър Новак обяви, че Русия няма никакви планове да строи газопровода „Южен поток” през Черно море към България.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране