05.10.2016 | 22:39
Фейбук ври и кипи: Кристалина се оказа Троянски кон за Източна Европа
Браво, Боко, браво трътлеста мутро, успя да прецакаш не само България. Прецака цяла Източна Европа

Всеобща подкрепа, фанфари и високи очаквания – всичко това се оказа илюзия. Кандидатурата на Кристалина Георгиева не доведе до приказната развръзка, която обещаваха всички нейни съпортъри. Напротив, оказа се, че нейното включване в последния момент изигра лоша шега на онези, които разчитаха жена от Източна Европа да поеме Обединените нации. Усещането на анализаторите е, че Борисов е бил използван, за да затвърди позициите на Гутереш. В този смисъл звучаха дори изключително професионалните анализи на CNN.

Провалът на Кристалина Георгиева отприщи масово недоволство във Фейсбук:

Цялата кампания срещу Бокова бе организирана, защото имаше реален шанс и можеше да влезе в крайните пазарлъци. Ако представянето й беше лошо, както се внушаваше тук и нямаше шансове никой нямаше да се занимава с нея, хеле пък Меркел. Масираната агресия срещу нейната кандидатура показва, че е била силна и с реален шанс. Сталинка и Борисов свършиха мръсната работа – това е то. България

Бокова (останала без национална подкрепа и в лично качество) е била Сталинка на гласуването: Бокова 7-7-1, Сталинка – 5-8-2. Това е за оставка на правителството, отзоваване на Цецка в Плевен и закриване на Америка за България


Номинацията на Сталинка помогна Гутериш да бъде избран без усложнения и допълнителни пазарлъци. Иначе се очакваше надпреварата да продължи до декември, а беше намекнато дори и за удължаване на мандата на Бан Ки Мун. България изигра ролята на парцал с който може да се избърше всеки, защото имаше добър шанс и в лицето на Бокова можеше да играе в по-сериозните раздавания. Кристалина приключи курса – и по света и у нас, мисля, че Борисов няма да иска дълго да чуе и за Кръстев и за Прокопи, а най-добре е електоратеца да не иска да чуе повече за самия Борисов на 6 ноември.

Да се нанижеш в края на състезание, което е започнало отпреди година, за да го загубиш само два дни по-късно с гръм и трясък, прецаквайки другарчетата – това малоумие само Иван Кръстев и соросоидите могат да го съчинят. Цялата им работа е такава. Всичко е деструкция и фарфаронщина.

Илко Семерджиев:

Развръзката дойде бързо – в ООН завързаха Георгиева и Борисов на фльонга. Сега някой ще попита ли КОЙ и КОЛКО?

Кристалина свърши работа отстранявайки най-силния конкурент на Гутереш в лицето на Ирина Бокова. Сега, ако се окаже, че Бокова е получила по-добри гласове от Георгиева, което ще разберем до часове, Борисов да подава оставка.

Валери Тарандов:

Честито на Всички

 

Българи!

Сталинка да си подава оставката незабавно!

Поздравления и за г-н Борисов, който елиминира Сталинка с брилянтен ход! Срина и авторитета за постоянно и не е кандидатка за президентка! Гениално!

Богомил Бонев:

Браво, Боко, браво трътлеста мутро, успя да прецакаш не само България. Прецака цяла Източна Европа.

Ако КриСталинка се беше включила по-рано, щяха да ни обявят за държава non grata в ООН.

Оставка и на Меркел, бе, Но първо мутрата и селската стринка!

Опозицията ще потърси ли политическа отговорност?!

А населението на предстоящите избори?!

Едно изключително нищожество-герпераст в европейския парламент каза преди дни, че Сталинка има реални шансове. След това блъвна, че Цецка има реални шансове.
А дано все така познава! И Тафров същото.
Бе, защо все „десните“ са с лява резба

В интервю по БНР питаха герперастки евродепутат Андрей Ковачев, защо португалският президент бил възразил, че не може криСталинка да се включи в последните сто метра от маратона.
Андрюша отговори: Радвайте се, това означава, че се страхуват от най-силния конкурент…

Николай Марков:

Външният министър детето Митов, както и премиер „Боков“, ни увериха, че с доверие към невероятната им глупост, България има уникален шанс! Не забравяйте и призива на малкото комсомолче Плевнелиев, цялата държава да работи за подкрепа на Сталинка.

Кристалина Георгиева: „Поживьом,увидим!“

С тези думи и на този тъй славянски език, стоманената Кристалина се закани на всички свои опоненти от трибуната на ООН! След това размаха назидателно пръст.
………………………………………………………………….
Поживели, увидели – товарищ Сталин/ка/! Все смотрели с удивлением и хорошо увидели, но ничему не научились…Do You Understand?

Высоцкий – „Товарищ Сталин, вы большой ученый“:

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране