30.11.2016 | 13:59
„Фейсбук“ втрещен от резкия завой на Симеонов и ПФ към Борисов, бунтува се срещу „Далавери Симеонов“ и „Паричния фонд”
Ако продължават така, скоро избирателите ще ги бият като маче о дерек на всеки ъгъл

Мира Баджева: По политическа тъпота Валери Симеонов може да се равнява само с Цветан Цветанов. Доскоро смятах, че няма тукашен политик, който да надмине “мащаба” му. Е, има. Симеонов – с типичния си самодоволен тарикатлък на случайно попаднал в “голямата игра” – си мисли, че ще изиграе всички и ще напомпа егати мускулестия имидж, ако формира правителство. Борисов – с типичния си женски рефлекс да се прави на умряла лисица, когато трябва – оставя завалията Симеонов да си мисли, че ще засвири по неговата партитура. Пуска го с “коварство и любов” по пързалката, за да му гледа сеира много скоро. И за да измести най-после вниманието, изискванията и негативите от себе си (което ще му даде шанс за връщане) – така удобно му вдигат топката, че просто не е истина колко са прости. Ако редовно правителство вземе, че мине в парламента (благодарение на реформаторите и прочее отломки, които се разделят форевър с депутатството, плюс малко гювеч от ГЕРБ), на патриотите скоро ще им падне и ерекцията за власт, и перспективата за растеж, изобщо всичко ще им падне. Ще ги бият като маче о дирек на всеки ъгъл, а накрая хората ще ги прогонят с камъни. И други светкавично ще се настанят на опразненото от тях място, защото Симеонов няма нотариален акт за националистическата ниша, а край терена вече загряват антисистемни играчи, които могат да се превърнат в герои точно за една нощ.Политическото бездарие е глобален бич, но у нас е повече от бедствие – защото не е инцидент, а орис. И аз като Борисов ще се облегна спокойно назад да гледам мача, ама на кого му се гледа чак толкова пък бездарен мач?!

Костадин Костадинов: Това е положението. Гербаджиите искат да си ходят, народът ги гони, обаче т. нар. “патриоти” не ги пускат. Разбирам ги. Сега други фирми ще строят оградата на границата, други ще режат оборудването на АЕЦ Белене. Как няма да крепят Борисов, направо на ръце ще го носят… Дай им няколко милиона и ще работят и за теб. Просто е. Паричен фронт.

Ангел Георгиев: Далавери Симеонов не е никакъв политик,а дребен бизнесмен,който поставя на първо място личния си келепир. Харесвал бил Владислав Горанов. Ами,разбира се,нали счетоводителят на мафията може с една ревизия да унищожи всеки бизнес,с една данъчна проверка да смаже всеки човек в България! Затова Далавери Симеонов се усуква около министъра на Делян Пеевски – от страх и за да го ползва за смазване на конкуренцията на своя бизнес и на бизнеса на аверите си. Владислав Горанов е най-порочният и зловреден министър,той е унищожител на икономиката с абсолютно невнятните промени в данъчните закони. Патриотите слепи ли са за това?! Аз гласувах за Патриотичния фронт заради Красимир Каракачанов. Но ще изляза на протест,ако Далавери Симеонов направи правителство с крадливите министри на ГЕРБ.

Стефан Николов: Този лъжец,тази хитра мижитурка,подведе и излъга хиляди българи да гласуват за тях,за да си присвоят парите,които честният българин заработва! Да си спомним какви ги бълваше преди да стане депутат! Той казваше,че Бойко е мафиот,престъпник и трябва да бъде във затвора,но като влезе във Народното Събрание, започна да му лиже задника! Това се казва класически гьонсуратлък и кретенизъм!

Г-н, Каракачанов, искам да напиша това,което много пъти съм ви писал! Очертава се много тежък политически вакуум и несигурност във България! Вие трябваше да използвате това положение и да поведете нацията! Разберете,българският народ очакват такива будни родолюбци,каквито сте вие,да застанат начело и заедно да вкарате родината във правилният път! Не губете време,защото това е вашата мисия,за да я има България!

Дими Петров: Този Симеонов просто страда човека, реве му се, изтърва кокалчето!

Ирина Иванова: Далавери Симеонов харесвал Николина Ангелкова…ха-ха-ха,ами явно има слабост към травестити! Този дребен словоблудец от Бургас така и не разбра,че протежето на Росен Плевнелиев лъже с числата,манипулира публиката. Я да пита туристическия бранш колко спечелиха това лято?! Ами много по-малко от предишните години,така че и в бюджета ще вкарат много по-малко пари. Не се заблуждавай,бедни ми Валери,туристическият бизнес е частен и всеки се бори за хляба и инвестициите си,не Николинка ни осигурява туристи,всеки сам се справя.

Стефан Августинов: Крайният резултат на политическите игрички на псевдопатриотите ще е, че следващият парламент ще бъде доминиран от Слави и Марешки.

1 коментар

  1. Колев каза:

    Щом държавата опря до този човек да й решава съдбините,грамофон свири майка плаче, както обичат да казват сънародниците ми.Неистовата жажда на всяка цена някои политически джуджета да останат на държавната ясла,ги вкарва в трагико- комедийни пиеси,на които зрители могат да бъдат само едни обезумели мои сънародници.Държавата трябва да отиде на предсрочни парламентарни избори след четири месеца,за да се стигне до един истински катарзис,след който да се изчисти полезното зърно от плявата.Този калабалък от партии и партийки в Народното събрание,води до хаос в работата му.При една 5% бариера,”баластрата” ще си остане извън парламентарната зала,за да влязат качествени народни избраници,а оттам ще дойде и високия КПД!Чудя се на Слави Трифонов!Победата на референдума,където два милиона и половина избиратели подкрепиха трите му предложения,му подаде властта в ръцете,както се казва “властта му се търкаля в краката”,а той не знае какво да прави с нея.Ако ентусиазма на тази милионна част от обществото ни не намери реализация,това ще даде отражение върху евентуалния проект, който Слави има намерение да създаде.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране