09.05.2020 | 21:56
Гергов плаши Нинова: Отворя ли си устата, за Корнелия ще стане страшно
Мълча си, за да не цапам партията

Още не съм почнал да говоря за паралелната държава, отворя ли си устата, за Корнелия ще стане страшно. Засега мълча, за да не си цапам партията. Но ще кажа всичко, но не пред медиите, а пред партията.” Това каза пред Нова ТВ лидерът на БСП в Пловдивска област Георги Гергов. Той отчете като грешка подкрепата си за Корнелия Нинова на конгреса, на който тя беше избрана за лидер на БСП.

Гергов припомни, че за последно Нинова го е призовала да напусне БСП заради твърдението му, че правителството се е справило в пандемичната ситуация. „Продължавам да държа на мнението си, че в този момент трябва да бъдем отговорни. Няма глупаци в партията и в България и хората разбират, че трябва да сме единни”, заяви Гергов. „Аз не съм слагач, аз съм успял човек”, добави той.

Той добави, че Нинова го атакува, защото й е удобно да го нарича „олигарх”. Гергов прогнозира, че Корнелия Нинова няма да бъде преизбрана за председател на БСП.
Гергов не отговори категорично на въпроса дали ще се кандидатира за лидер на БСП, защото иска да види кои ще са другите кандидати. Първо обяви, че е добре лидерът да е по-млад човек, но после каза, че въпреки това може да се кандидатира. На реплика на Диана Найденова за критиките към Нинова: „Изгорихте я тая жена”, Гергов отвърна: „Тя ни изгори!”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране