15.05.2017 | 18:44
Какво се крие в стенограмата за КТБ?
Дойде моментът да видим дали Румен Радев е мъжът, за когото гласуваха над два милиона българи

«В стенограмата за КТБ се крие, очевидно, ключът за национално пречистване. Или ще се докаже, че банката е фалирана умишлено с цел Орешарски и БСП никога повече да не дойдат на власт (кражбата отделно), или Бойко целият е с цветчета от Магнолия и никога не е изричал лъжа. Остава да видим дали Румен Радев е мъжът, за когото гласуваха над два милиона българи. »

Източник: Богомил Бонев, Фейсбук

2 коментара

  1. Ники каза:

    Много ме кефят разсъжденията на един червен комуняга. Само дето Бонев пропуска очевидното, тогава на власт бяха БСП и Орешарски и именно те имаха основна роля в тези преговори. Не виждам как Бойко, който не беше на власт и е присъствал на тези разговори в качеството си на лидер на парламентарно представена партия, може да каже дали някой да се спасява или не. А и само да попитам Бонев този грабеж, за който говори не се ли осъществи от представителите на коалиционния партньор на БСП – ДПС? Хайде стига червена пропаганда.

  2. Мартин Иванов каза:

    Какво може да се крие в една стенограма от 2014 г.? Едва ли ще е нещо значимо… Сега сме вече 2017 година, а наказани и вкарани в затвора за аферата с пирамидата КТБ няма! Дори и фараон Цветан Василев продължава да живее луксозно в съседна Сърбия!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране