05.04.2024 | 19:23
Кобрата обра парите на балъците
По груби сметки приходите от билети са около 700 000 лева

Залязващият Кубрат Пулев обра парите на тези, които още вярват, че той е годен за световната боксова арена. Обещаното зрелищно шоу в „Арена София“ се оказа пълна скука. Около 6 хиляди души платиха, за да гледат мача на Пулев с украинеца Игор Шевадзуцкий, завършил с очаквана победа на нашия боксьор. По груби сметки приходите от билети са около 700 000 лева, изчислява в. „Уикенд“.

Най-големите баровци се бръкнаха с 500 лева за място във ВИП ложата, но в крайна сметка не видяха нищо интересно в мача, който уж трябваше да бъде гвоздея на вечерта. Останалите цени на билетите варираха от 30 до 150 лева.

„Скучен мач, тромави и залитащи движения, прегръдки и танци, чак в последния рунд си размениха няколко крошета“, коментира специалист пред вестника

По-критични запалянковци дори стигат по-далеч и твърдят, че аматьорите на турнира „Странджата“, който се проведе наскоро у нас, са предложили по-вълнуващ бокс от Пулев и украинския Хълк. Той беше представен като корав и силен боксьор, но се оказа обикновен 130 килограмов „бидон“. Единственото впечатляващо нещо на ринга бяха цицорестите мадами, които разхождаха табели между рундовете.

Интервюта на Кобрата след мача бе прекъснато от Махмуд Чар, който се качи на ринга с превързан бицепс. Той призна, че не е впечатлен от видяното и определи сблъсъка като слаба ракия. „Кубрат, с нищо не показа, че си страшен. Обещавам ти, че през септември или октомври ще се бием за световната титла и ще те победя“, закани се Чар.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране