31.07.2015 | 0:07
Левски не можа да събере пълна група за Разград
Отборът ще бъде от едва 16 футболисти за мача с шампионите

Левски не успя да събере пълна група от 18 футболисти за предстоящото гостуване срещу “Лудогорец” в Разград утре. Треньорът на “сините” ще пътува само с 16 футболисти за мача с шампионите, тъй като не може да разчита на контузените Александър Александров и Владислав Мисяк и на наказания Веселин Минев. Нападателите Умар Диаби и Атанас Курдов пък все още нямат картотеки.

“Няма проблем, едно време групата за мач бе от 16 души – опита се да се пошегува треньорът Стойчо Стоев. – В първия кръг бяхме 18, после 17, а сега сме 16, от които 7 са наши юноши. Аз лично съм много доволен от младите. На тях има липсват някои умения, както и увереност, но пък играят с хъс. Така че именно с това ще компенсираме липсата на картотеки и на външни халфове.”

Специалистът допълни, че “Лудогорец” е фаворит в мача, най-малкото заради сериозната селекция, която продължава да прави. Според Стоев бившият му тим няма с какво да го изненада, но това важи и за “Левски”, който също е добре познат на своя съперник.

“Общо взето, мисля, че ние ги познаваме, както и те нас. Единствената изненада може да дойде от някой от новите им футболисти, които все още не съм имал възможност да наблюдавам”, каза още наставникът на “Левски”. Очаква се той да направи само една смяна в състава си за Разград в сравнение с този от мача с “Литекс” (2:2) в предния кръг. Вместо наказания Минев на терена ще се появи Аймен Белаид. Той ще бъде предпочетен пред младия Мики Орачев заради по-големия си опит.

Още двама футболисти на “сините” не са напълно възстановени и се готвят на облекчен режим. Това са халфовете Георги Костадинов и Мигел Бедоя, които тренират отделно от основната група. В нея обаче се включиха юношеските национали Божидар Краев и Георги Янев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране