09.10.2022 | 14:47
Лиляна Павлова роди тайно от любовник – милионер
Таткото на момченцето е бившият шеф на „Автомагистрали” Парашкев Кръстев

Бившият регионален министър Лиляна Павлова е станала майка за втори път. Настоящият вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка е родила в първите дни на октомври, но все още се пази в тайна точната дата на бебето, което се казва Павел.

Някогашната любимка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов упорито криеше бременността си, като само най-близките й приятели бяха запознати.

От 2019 г. брюнетката живее със семейството си в Люксембург. В херцогството учи порасналата й вече дъщеря – София, която тази година навърши 15 г. От обкръжението на вицепрезидента на Европейската инвестиционна банка издават, че бащата на бебето не е съпругът й Пламен Николов, с когото тя се разведе тихомълком преди 3 години.

Таткото е бившият шеф на „Автомагистрали” във второто правителство на Бойко Борисов – Парашкев Кръстев, твърди “Уикенд”. Павлова се решила да роди на 44 години именно защото е много влюбена в милионера, твърдят близки до нея.

Таткото на новото й дете също е доста заможен. Неотдавна той купи за Лиляна Павлова гигантски мезонет за близо 3 милиона лева в една от най-красивите сгради в столицата – на бул. „Джеймс Баучер”.

След като отпадна от политиката, Лиляна Павлова бе инсталирана като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка, където се радва на доста висока заплата.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране