29.12.2023 | 21:12
Луд екшън! Борисов влетял бесен при Денков: Давам ти последен шанс…Ако аз бях направил такъв гаф…
Подобни лъжи от правителството допълнително усложняват влизането ни в Шенген

Луд екшън се е разиграл вчера преди работното съвещание на външната комисия в парламента с премиера Николай Денков и Асен Василев.

Припомняме, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е и председател на комисията по външна политика, извика представителите на кабинета, за да се разясни ситуацията около влизането на България в Шенген.

Вчера преди заседанието на Министерски съвет Николай Денков се похвали, че Австрия е дала разрешение за влизане на България в Шенген по вода и въздух. След това на съвещанието при Борисов премиерът се отметна, като заяви, че няма официално съобщение от Австрия и преговорите продължават.

Огромната лъжа за Шенген вбесила лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Източници от сглобката, разкриват, че преди да дадат изявление за медиите, Борисов е вдигнал голям скандал на Денков.

“Давам ти последен шанс! Това не може да продължава така. Ако аз бях направил такъв гаф, щяха да викат под прозорците ми”, изригнал Борисов по адрес на Денков, а очевидци на караницата станали хора от некоалицията и от кабинета.

Лидерът на ГЕРБ гневно изразил и опасенията си, че с подобни лъжи от страна на кабинета допълнително усложняваме влизането ни в Шенген.

От скандала на висок глас обаче не станало ясно какво ще се случи, ако Денков не оправдае и последния шанс на Борисов. И дали при нов провал ГЕРБ ще му поиска оставката.

Припомняме, че в изказването си преди заседанието на Министерски съвет Денков натърти какъв голям успех е постигнало правителството за Шенген, като обвини предишните правителства на Бойко Борисов назад в годините, че не са постигнали никакъв напредък. Според свидетели на скандала е твърде възможно това да е разгневило допълнително лидера на ГЕРБ, по време на чието управление България изпълни всички критерии за влизането ни в Шенген, а Денков си приписва заслугите и излъга за липсата на напредък.

2 коментара

  1. Какъвто каза:

    единия, такъв и другия! Единия върши поразии за страната, а другия уж му се кара, а всъщност са дупе и гащи. Защо ли ББ още подкрепя де факто сапунджиятя?? Ами защото са дупе и гащи!

  2. Анонимен каза:

    Много добре се получи тези глупаци подмениха вота на хората гушнаха се с герб и сега жънат ядове

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране