25.02.2023 | 11:17
Мая Манолова с чанта „Диор“ за 5 000 лева
Дамата, която се представя за закрилница на бедните и онеправданите, от години редовно се глези със скъпи придобивки в гардероба

Мая Манолова се поклони пред делото на Васил Левски на гроба му в столичния храм „Света Петка“ по повод 150 години от кончината на Дякона, носейки чанта за 5 000 лв. Лидерката на „Изправи се, България“ поднесе цветя пред паметната плоча на Левски в църквата, придружена от част от своите партийни колеги, писа „Ретро“.

Както е видно от снимките, които бившата омбудсманка публикува във facebook страницата си, тя е нарамила дамска чанта на прочутата френска марка „Диор“. Модната къща се слави с изключително високите си цени и ненадминато качество. Аксесоарът от черна кожа впечатлява с огромна катарама закопчалка с инициалите на дизайнерската къща. Цените на чантите на „Диор“ варират между 3 и 10 000 лева на официалния сайт на марката. Въпросният модел на бившето острие на БСП не е нов модел, но цената му е не по-малко от пет бона, казват запознати.

Мая Манолова, която пред обществото се представя за закрилница на бедните и онеправданите, от години държи на безупречния си външен вид и редовно се глези със скъпи придобивки в гардероба. Едва ли е купила фалшификат на марката, тъй като винаги е залагала на оригинални стоки, колкото и да са скъпи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране