28.07.2015 | 0:02
„Наполи” дава 6 млн. евро заплата на Игуаин
Медицинските лица били меко казано впечатлени от физическото състояние на аржентинския национал

„Наполи” предложи на Гонсало Игуаин нов договор със заплата от 6 милиона евро на сезон, пише Football Italia. Нападателят отбеляза 18 гола за „Наполи” в 37 мача миналия сезон. Действащият договор на 27-годишния играч е до юни 2018 година. Новият контракт е за още една година.

Засега аржентинецът не е дал отговор, но междувременно успя да шашне лекарите в тима. Първо, той прекъсна ваканцията си, за да се присъедини към подготовката за новия сезон.

Медицинските лица били меко казано впечатлени от физическото състояние на аржентинския национал, който игра финал в Копа Америка това лято. Лекарите с истинско изумление установили, че в момента Игуаин е с почти 3 килограма по-лек отколкото при тестовете, които той положи през 2013 година след трансфера си от „Реал” (Мадрид). Освен това южноамериканецът е успял да стопи 5 процента от телесните си мазнини.

Бъдещето на Игуаин все още дава повод за спекулации, особено след важната дузпа, която той пропусна срещу „Лацио” в последния кръг на Серия А през миналия сезон. Тя струваше участието на тима в Шампионската лига, а оттогава досега редица клубове пратиха оферти за него.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране