30.07.2015 | 0:01
Новото ЦСКА се появи в Търговския регистър
Представител на “ФК ЦСКА” е Пламен Марков

Най-новият клуб с марката ЦСКА вече е факт. Това стана ясно от съобщение в търговския регистър, в което вчера се видя, че дружеството “ФК ЦСКА” АД  е получило регистрация. То е с капитал от 50 000 лева, от които са внесени 12 500 лева. Представител на “ФК ЦСКА” е Пламен Марков, а в съвета на директорите влизат той, Милко Георгиев – собственик на истинския ЦСКА, и Тодор Иванов, за когото се твърди, че е приближен до Гриша Ганчев.

Също така от справка в търговския регистър става ясно, че това е четвърто новоучредено дружество “ЦСКА” за последните две години. Предишните са “ЦСКА 1923” АД, “ФК ЦСКА АД” и “ФК ЦСКА – София” ЕАД. Любопитна подробност е, че настоящият собственик на “армейците” Милко Георгиев става участник в трето ЦСКА само за последните два месеца. Той е един от двамата собственици на “ПФК ЦСКА”, води се представител на “ФК ЦСКА АД” (б.а. – създадено на 2 юли 2015 г.), където е и в съвета на директорите заедно с Ивайло Манджуков и Георги Барзов, а вчера стана ясно, че е в съвета на директорите и на най-новото “ФК ЦСКА” АД.

Най-обезпокоени от ставащото логично са кредиторите на клуба, които са се наплашили сериозно, че няма да успеят да приберат дължимите им суми, след като така или иначе вече са се отказали от сериозни пари. Една от страните, които чакат пари, е “Чавдар” (Етрополе). Частната школа, която продаде Ивайло Чочев на “червените” преди няколко години, има да прибира сериозна сума от трансфера на играча в италианския “Палермо”.

В Ерополе обаче се страхуват, че ако ЦСКА обяви несъстоятелност, тогава изгарят с още пари. Както е известно, те се отказаха от една част от дължимата им сума, за да не правят пречки на “червените”. В същото време ЦСКА продължава с лагера си в Тетевен. “Червените” вече от 3 дни са на подготовка, като в края на седмицата излизат срещу израелския “Ашдод”. Треньорът Христо Янев няма проблеми с контузени футболисти, като се очаква пълноценни занимания да започнат да провеждат Васил Попов и Кирил Динчев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране