11.04.2016 | 19:48
Откриха мъртъв младеж в мазе в „Младост“!
20-годишният Михаил Руменов Тончев по-рано днес е бил обявен за издирване от близките си

Безжизненото тяло на 20-годишен младеж е било открито преди минути в мазе в жилищна сграда в жк “Младост” 3. Мъртвият младеж е Михаил Руменов Тончев, който по-рано днес е бил обявен за издирван от близките си, пише Блиц. 20-годишният Михаил Руменов Тончев е последно видян в събота между 18:30 и 19:00 часа. За последно е видян в дома си в ж.к. „Младост“, откъде излязъл без яке. От тогава семейството и приятелите на момчето изгубили всякаква следа за местонахождението му. Днес сутринта те го обявили за издирване като посочили описание: висок около 185 см, около 80-85 кг, със зелени очи и черна коса.

Около 17 и нещо часа днес е получен сигнал за открито мъртво тяло на младеж в мазе в жилищна сграда в жк „Младост“ 3. Дошлите на място екипи установили самоличността. Оказало се, че това е Михаил Руменов Тончев.

Наш репортер се свърза с говорителя на СДВР Светослава Костадинова, която научи от БЛИЦ за намереното тяло и се нагажира да провери информацията. Впоследствие потвърди новината на БЛИЦ за случилата се трагедия и обясни, че към момента не могат да се дадат никакви подробности за случая.

„В момента се работи по всички версии. Към момента не може да се каже дали става въпрос за насилствена смърт“, заяви Светослава Костадинова. Междувременно в сайта на МВР излезе и официално съобщение, че трупът е на обявения за издирване Михаил Руменов Тончев.

Към момента от СДВР не коментират и предполагаемата причина за смъртта, както и какво е констатирано при първоначалния оглед.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране