09.05.2017 | 0:01
Пародия: ДПС обеща да брани мира от ГЕРБ и фашистите
Никой не иска сътрудничество с движението, което има едва 25 депутатски мандата в 44 -ия парламент

ДПС обеща да брани мира и демокрацията от ГЕРБ и фашистите, обяви пародийният председател на партията Мустафа Карадайъ по време на възпоменателния събор в хасковското село Караманци в местността Кабаач, където се отбелязва 33-ата годишнина от т.нар. “възродителен процес”.

“Имаме нужда от още по-голямо единство, от още по-голяма заедност, защото и ГЕРБ, и фашистите, и всички онези днес поставят огромни проблеми пред нашата държава”, каза формалният председател движението.

“Първо бих искал да ви призова да аплодираме тези хора, които през 1984 г. не ги беше страх и се бореха, за да съхранят своето достойнство, за да направят възможното ние да живеем достойно днес в нашата родина”, призова Карадайъ.

Председателят на ДПС уверено заяви, че няма да позволи никой да разделя ДПС, и призова хората да вярват и отстояват ценностите и принципите на ДПС.”Никой не може нас да ни разделя и всеки един, който се опитва нас да ни разделя – той е наш враг и ние ще се борим против него”, продължи той.

Движението не представлява никакъв фактор в българския парламент, тъй като за първи път от почти 20 години има едва 25 депутатски мандата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране