18.11.2016 | 14:06
Партията на Ковачки подкрепи “Бюджет 2017”
Бургаският депутат Стефан Кенов обяви позицията на БДЦ

Партията „Български демократичен център” очаквано ще подкрепи бюджета за 2016 г. Макар че не участваше в отиващото си управление, формацията плътно поддържаше властта при гласуванията в парламента и явно ще го прави до последно.

„БДЦ ще подкрепим бюджета”, обяви от трибуната на Народното събрание съпредседателят на партията Стефан Кенов.
Бургаският депутат се аргументира, че бизнесът и гражданите се нуждаят от стабилност. Според него няма значение дали ляво или дясно правителство ще управлява догодина, защото „хората няма ляв и десен рафт в хладилника”.

„Да подкрепим бюджет 2017 г.”, призова Кенов колегите си в Народното събрание.
Според депутата, икономическите показатели в страната са добри и не бива да се допуска политическата криза да се пренесе и в стопанския сектор.

Стефан Кенов, който е председател на парламентарната комисия за българите в чужбина, заяви, че 28% от гражданите ни вече били зад граница. Затова трябвало да се създаде фонд за тяхното подпомагане и той щял да го предложи.

Припомняме, че другият съпредседател на БДЦ е Красимира Ковачка – братовчедка на енергийния олигарх Христо Ковачки. Счита се, че бизнесменът е човекът в сянка, който реално управлява партията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране