13.08.2015 | 15:18
Положили в бял ковчег сина на Плевнелиев
Да си вземат последно сбогом с 14-годишното момче дошли и двамата му най-добри приятели – Петър и Стоян

14-годишният Филип Плевнелиев е бил погребан в изключително тесен семеен кръг във вторник. Хлапето е изпратено, без да му е направена аутопсия, както покрусеното семейство е поискало писмено от директора на Трета градска болница и както законът разрешава. „Вярваме на лекарите. Видяхме с очите си, че състоянието на Филип се влоши за часове и нямаше как да му се помогне”, казала съпругата на президента Юлияна Плевнелиева, съобщава „Уикенд”.

На погребението са присъствали едва около 20 човека – семейството на Плевнелиеви, както и много малък кръг техни приятели, сред които Иво Прокопиев и жена му Галя. Да си вземат последно сбогом с 14-годишния Филип дошли и двамата му най-добри приятели – Петър и Стоян, заедно с родителите си.

Детето е било изпратено в затворен бял ковчег. Цялата церемония е била охранявана доста прецизно от НСО, за да не бъдат направени снимки от папараци. И Росен Плевнелиев, и жена му Юлияна, макар и съсипани от мъка, се държали достойно на опелото.

Президентът се разплакал неутешимо, чак когато ковчегът бил спуснат в земята. От гледката се просълзили дори тренираните охранители от НСО.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране