04.06.2016 | 9:34
Проститутката на Марто Дебелия: Заработих 22 бона бременна
Гергана смята, че сексът с 5-6 мъже едновременно е нищо

22 хиляди лева е заработила само за ден проститутката на задържания за сводничество Мартин Филипов-Дебелия, при това бременна в осмия месец с детето от него. Такива шокиращи подробности разкри самата Гергина Добрева пред съда в Благоевград. Тя защити любимия си и обяви, че го обича и няма да се откаже от него.

“Обичам Мартин и живея при него. Имаме момченце на 8 месеца. Добре, че се роди бяло като мен. Ако беше черно, какво щях да правя! Не ме е карал насила да проституирам. Занимавам се с тази работа от 2009 г.”, разказва 29-годишната “жена”.

Гери, както казва, че е позната сред стотицити се клиенти, добави, че рекордната й заработка на месец била 22 хил. лв. в столицата, миналата година, когато е носела детето на сводника си. Твърди, че когато започнали родилните й болки, била на адрес при клиент и оттам директно влязла в родилна зала. Шест дни по-късно се върнала на работа.

Започнала преди години като си направила профил в интернет и заваляли поръчките. Работила е в Гърция, Кипър, Германия. “Марто не ме ревнува, защото това е работа и става въпрос за пари. С него сексът е по любов и е съвсем друг. Не ми е сводник и не ми намира клиенти. Няма един ден да не съм правила секс. Не си спомням колко мъже за ден съм обслужвала най-много, но накуп, ако са 5-6 – е нищо”, допълва спокойно и без притеснения тя.

Твърди, че не познава двамата полицаи, които са арестувани заедно с любимия й. Не отрича, че ползва освен квартира и хотел, където приема клиенти. Собственикът на хотела знаел, че три момичета наемат стаи за по-дълго време за проституиране.

Сега смята, че Мартин е натопен от негова бивша любовница Теди. Тя няколко пъти подавала, а след това оттегляла жалби срещу него в полицията. “Прави го от ревност, защото ме мрази. Другите две момичета, които са свидетелки срещу него, аз съм ги вкарала в занаята. Нямаше какво да ядат и аз им направих страници в сайта, давах им клиенти в началото. Показах им как да работят”, обяснява Гери.

Казва, че ще продължи да работи като проститутка и няма да се хнаве на друга работа за 300 лв. на месец. “Понякога давам на Мартин пари, защото е без работа. Давам и на бившата му жена София, която живее в същата къща на първия етаж с двете деца, които са от Мартин. Ние с него сме на втория. Понеже съм непрекъснато на работа, тя гледа и нашето бебе. Ако Мартин ми дава по 1000 лв. на ден, няма да работя”, обяснява съвместното съжителство и е категорична, че в голямата къща се чува нейната дума. Казва, че няма нищо против да се узакони проститутицията и тогава ще си плаща данъците. Сега повечето й клиенти били млади момчета.

Българите плащали по-добре от чужденците. “Работим и с такситата. Знаят ни телефоните и ни ги дават на клиенти или направо ни звънят и ги карат на наш адрес или пък нас ни возят до адрес”, обяснява технологията на занаята столичанката. От две години е в Благоевград. Преди това била на Кулата, където се запознала с Мартин и той я довел в Благоевград.

“Няма сводници, всеки си бръмчи сам. В София почти всички си работят сами. Само някои селянки, тъпанарки и такива, дето прохождат в занаята си имат сводници. С Мартин щяхме да се женим и той се канеше да припознае детето ни, ама ето какво стана. Ако не искат да го пуснат, ще съберем пари и ще платим. Ако пък влезе в затвора, ще го чакам да излезе. И той ме обича. Много е честен, състрадателен, няма такъв истински човек като него”, описва качествата му Гери.

Оплаква се от роднините си, с които била в конфликт заради тази си работа. Твърди, че и на тях им давала пари, а те я намразили. С майка си скоро се сдобрили и искала да даде на нея бебето си за временно отглеждане, защото социалните служби можело да й го вземат. Мечтата й е да роди и момиченце на Мартин. Сега щяла да купи 1-2 апартамента на сина си, защото до момента няма свой имот.

Докато разказва историята си, телефонът й не спира да звъни. “Вижте колко съм търсена. Това са все клиенти”, оправдава се за непрекъснатото звънене.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране