21.12.2015 | 8:44
Райно спечели “Фермата” с 84% обич
Истинска драма до финала на шоуто, победителят избран в оспорвана битка

Райно спечли “Фермата”, ставайки победител в предаването, в което само се гради. Преди да бъде излъчен победител, бяха дадени и други награди с добро послание.

Завърши реалити шоуто на бТВ, което прикова вниманието на милиони зрители. Симеон, Райно и Нора стигнаха до финала, като битката беше много сериозна. Тримата отправиха послания към публиката, а най-силен играч се оказаРайно

Само 4% от зриелската подкрепа получи Симеон и стана ясно, че няма как да е победител, той остана на трето място. Райно пък спечели с 84% от вота на зрителите, което направи 111 точки. Втората Нора остана с 32 точки, а на трети Симо с 20 точки.

От “Фермата” накрая припомниха най-силните моменти от участието на тримата финалисти, което вероятно накара хората да гласуват за победителя. Той наистина се държа достойно през цялото предаване и заслужено спечели обичта на народа.

Тримата финалисти бяха неотразими през цялото шоу.

Симеон получи нападки, че е бил много пасивен играч, участници в играта изтъкнаха, че в началото той не се е забелязвал, а после започнал да гради стратегии. Играчът на финала благодари на майка си и каза, че ще се бори със себе си, ако не спечели “Фермата”. Не изпусна и да поздрави всички фенове на ЦСКА.

Райно пък искаше да бъде приет като най-обикновен човек, който няма амбиции за звезда. Той обаче се прояви като истински водач е шоуто и спечели всеобщото признание. Другите го определиха като работлив и добър човек, който е сериозен във всяко едно отношение. Райно поздрави всички българи, циганите, турците и евреите. Каза, че никога не е делил хората по раса, като с посланието отново показа класа.

Нора пък се показа не само като истинска дама, но и като много силен играч, който на всеки казваше директно право в очите. Единствената жена във финалната тройка печелеше зрители с фразата “Винаги побеждавам”. Тя бе безспорната победителка в сърцата на всички участници, които й се възхищаваха на поведението, което демонстрира в шоуто. Тя наистина показа, че има жени фермери. Нора също поздрави майка си, благодари на всички фермири, като каза, че е научила много от тях. Дамата се извини, ако е обидила някой, тя определи, че станала по-мъдра в това шоу.

Краен победител с рекорден вот се оказа Райно.

В края стана ясно, че ще има и втори сезон на “Фермата”, защото шоуто се е оказало успешно.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране