10.11.2016 | 0:01
Румен Радев ще помете Цачева на балотажа
Правителството на ГЕРБ е свързано с властовия център зад Хилари Клинтън

Доналд Тръмп е близо до изборна победа в президентската надпревара в САЩ. Една победа на Доналд Тръмп ще доведе до сериозни промени в България. Правителството на ГЕРБ е обвързано с властовия център, който стои зад Хилари Клинтън, Виктория Нюланд, генерал Петреус и други. Става въпрос за „партията на войната“ в САЩ или т. нар. неокони.

Особено ярки клакьори на неоконите в България са г-н Даниел Митов и г-н Николай Ненчев. Затова медийната истерия у нас в полза на Хилари Клинтън е толкова силна. Да не забравяме, че съветник на Доналд Тръмп е генерал Майкъл Флин, който бе ръководител на американското военно разузнаване. Същият този, който беше сниман преди време да вечеря на една маса с Владимир Путин по време на прием в Москва. Генерал Румен Радев в своите външнополитически позиции се приближава плътно до тези, които изказа генерал Майкъл Флин.

Ако Доналд Тръмп победи и стане президент, то на втория тур категорична победа на нашите президентски избори ще постигне г-н Румен Радев. Ще помете г-жа Цецка Цачева. Ще стартира окончателното затихване във времето на проекта „ГЕРБ“. Това ще предизвика лавина от промени в нашата страна. Ще започне процес на подмяна на една голяма част от политическия елит. Ще настъпят и сериозни промени в „информационно-аналитичния спецназ“, който сега обслужва неоконите в България. Последният ще се „пренастрои“ съгласно новите реалности. Ще се променят значително и партийните елити.

Геополитическата конфронтация между Русия и САЩ на българска територия ще намалее значително. Ако Хилари Клинтън победи в изборите, то у нас финалът на президентските избори не е с много ясен финал. Ще се закрепи статуквото и ще настъпи турболентен период с непредвидими последствия. Естествено, на българската територия ще продължи нарастването на конфронтацията между Русия и САЩ. От което всички българи само ще загубят.

Забележка: Ако горното е вярно, то е и логичното обяснение защо при пълен организационен разпад на БСП…картата почервеня на първия тур от президентските избори.

Боян Чуков

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране