08.07.2022 | 18:33
Сидеров нахлу в Първо РПУ и поиска обяснения: Защо сте назначили треторазрядна к.рва за полицай!?
Симона Радева е убийца! Арестуваха лидера на "Атака

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров и негови поддръжници пристигнаха на бул. “Шипченски проход” пред сградата на Първо РПУ.

Сидеров настоя за отстраняването на началника на Районното управление, в което е работила полицайката Симона Радева.  Припомняме, че тя се е возила в автомобила на шофьора убиец Георги Семерджиев, а след това има данни, че е помогнала и за неговото укриване.

“Комисар Захариев е назначил една треторазрядна к*рва в МВР – искаме да знаем как я е назначил”, обяви Волен Сидеров и поиска среща с началника комисар Захариев.

“Защо криете Симона Радева? Да дойде тук комисар Иво Захариев! Тя е съучастник в убийство”, каза лидерът на “Атака”.

“Какви глупости ми говори този пу*ьо Бойко Рашков, с надутите бузи. В болнични ли е Симона Радева”, попита Сидеров.

Стигна се до напрежение между лидера на “Атака” и един от полицаите, като двамата започнаха да се бутат. Сидеров поиска да извикат Симона Радева да слезе и да обясни пред камерите как е убила две момичета. “Симона Радева е престъпник, защо я прикривате”, поиска обяснение политикът.

Волен Сидеров опита да влезе във вътрешността на сградата на Първо РПУ, но вратата беше заключена от служители на МВР. “Тъпи еничари, защо се правите на интересни”, попита лидерът на “Атака”. При журналистите след началникът на “Криминална полиция”, който обяви, че не може да каже нищо за Симона Радева и трябвало да се свържат с пресцентъра на МВР.

Докато медиите разговаряха с представителя на “Криминална полиция” няколко униформени служители арестуваха Волен Сидеров.

Не за пръв път Волен Сидеров влиза в полицейските хроники.

Той се призна за виновен по три обвинения за хулиганство: за случая в град Батак от 2011 г., нахлуването му в  НАТФИЗ, станало в навечерието на местните избори през 2015 година, както и за скандала до Народното събрание от 2013 г., където се сблъска с репортер на телевизия “СКАТ” след скандала със “златния пръст”.

През 2014 година пък стана известен случая със скандалното му поведение на борда на самолет от София за Варна.

Досъдебно производство бе образувано от Софийска районна прокуратура срещу Волен Сидеров за хулиганство, след като политикът и негови приближени нахлуха в сградата на NOVA през март тази година.

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Що за държава сме,след като не може да бъде озаптен един най-обикновен КЕЛЕШ.На времето тоя боклук се напикаваше в ръцете на властта,но тогава имаше власт.А сега имаме ПропадналиПедали,БулгаристанСерсемПартиси,отрепките на костов,и-внимание-БОЙКО РАШКОВ-помиярът,който само лае.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране