12.10.2022 | 23:03
Симбиозата на президента с ГЕРБ е толкова очевидна
Радев е сложил вдигнатия си юмрук някъде другаде и категорично не е срещу мафията, категоричен е Радостин Василев

Подложен съм на лъжлива пропаганда от близки до президента и министъра на спорта. Това каза бившият спортен министър Радостин Василев в ефира на “”Евроком”.

“Виновният за това, че “Арена София” няма спонсор се казва Пламен Манолов, който е предишният директор на Национална спортна база. Сегашният директор Русинов, който е съставил повечето договори по казуса и тогава е бил юрисконсулт. Когато аз встъпих в длъжност на 13 декември, малко по-късно, през февруари, получихме уведомление от “Армеец”, че си прекратяват спонсорството едностранно. На 25 март 2020г., след като започна епидемичната обстановка, “Армеец” моли Националната спортна база да предоговорят условията за спонсорство, тъй като се очертава залата да е дълго време затворена и да не се ползва и от спортното министерство се казва, че няма да се предоговори условието и иска да се дава над 1 млн. лева”, каза още Василев.

“Симбиозата на президента с ГЕРБ е толкова очевидна в това служебно правителство, че няма гражданин, който да не я види. Вижда се от ТОЛ системата, до БАБХ, до енергетиката. Радев е сложил вдигнатия си юмрук някъде другаде и категорично не е срещу мафията”, коментира още той.
По думите му няма нищо общо с поведението му при първия си мандат на “Дондуков 2″.”Той е немалка причина за това, което се случи на изборите. Изборите са по-скоро за касиране, защото са неправилно определени мандатите”, каза още бившият министър на спорта.

“Весела Лечева е играч на задкулисието в спорта, още от преди с мъжа си”, коментира той.

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Радев е сложил вдигнатия си юмрук някъде другаде и категорично не е срещу мафията“, коментира още той.’Ей,гелосания,я провери дали не е между задните ти бузки.Колкото до Весела Лечева-голямо име в спорта и живота.А ти кой си-едно гелосано леке,станало известно благодарение на Слави,когото ТИ най-подло предаде.Веднъж предател-цял живот предател.На рамо да си те носят боклуците,които те взеха.И не рови костите на мъртвите,боклук недоклатен…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране