15.12.2015 | 0:01
Слави прости на Мартина
Трифонов купи количка за бебето на бившата си

Слави Трифонов купи количка за бебето на бившата си изгора Мартина Огнянова, научи ексклузивно в. „Всеки ден”. Дългия изрита балерината от шоуто и живота си след дългогодишна връзка, след като я спипа в изневяра с треньора й по бокс Коко Колев. Според обкръжението на водещия обаче шефът им вече е простил предателството и искрено се радвал на детето й.

Бившата изгора на Слави – балерината Мартина, роди неотдавна момченце от боксьора, с когото се запозна на индивидуалните си тренировки и бързо се залюби. Всички в екипа на шоуто на Трифонов бяха на тръни как Дългия ще приеме новината и дали отново няма да изпадне в тежка депресия.

За всеобща тяхна изненада обаче той не само звъннал на бившата си изгора да й честити появата на първата рожба, но и сериозно се заел с избирането на специален подарък. Няколко дни висял почти денонощно в разни сайтове за детски колички, креватчета, дрехи и играчки. Направи истинско проучване в интернет, за да избере за Мартина най-добрия модел детска количка, твърдят сценаристите на шоуто.

Бившата танцьорка била направо шашната от вниманието, което шоуменът й оказвал напоследък, след като миналата година по това време бил забранил на всичките й бивши колеги да говорят с нея и да споменават името й пред него.

„Наистина не е за вярване, Слави да хване телефона и да се обади на жената, която го предаде. Или тотално е откачил, или е омекнал пред вида на бебето, за каквото той самият мечтаеше”, шушукат хора от екипа му в коридорите на Би Ти Ви. Чудят се обаче как реагира на всичко това боксьорът Коко и дали сега той не е в позицията на „ревнивия съпруг”.

Припомняме, че Дългия имаше 4-годишна връзка с Мартина. Според сценаристите му той има тежък характер и трудно жена може да спечели доверието му. С балерината обаче бе свикнал, строеше къща и правеше планове за деца. Тя обаче забременя от любовника си в края на миналата година и разби сърцето на Слави.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране