15.08.2022 | 12:44
След заплахите Хасан Азис лично “чисти” контейнери в Кърджали
Кметът от ДПС наставлява служителите от чистотата...
Сега

Комични случки настанаха в Кърджали. След като месец градската управа не смогваше да се справи с преливащите контейнери и мръсотията превзе улиците, а недоволството на хората стремглаво растеше, вчера кметът Хасан Азис лично се появи край камион и площадка за изхвърляне на боклук.

Негова снимка в “работна обстановка” плъзна във “Фейсбук”. На кадъра се вижда как той наставлява служителите от чистотата – нещо като оперативка на терен. Умилителната сцена дойде в навечерието на протест пред сградата на общината, а и на старта на предизборна кампания – в такива ситуации обикновено се предприема точно такъв пиар, целящ да внуши, че съответният управник е взел присърце проблемите на хората. И всеотдайно ги решава.

Азис слезе при протестиращите днес. Обеща им до сряда вечерта градът да бъде изчистен, а до понеделник – и селата. Работници, графици, ако се наложи и допълнителна техника…- всичко щяло да бъде впрегнато за целта. Успоредно кметът каза, че търговци изхвърлят нерегламентирано отпадъци.

Основното оправдание на градската управа и сметоизвозващата фирма „Грийн Партнърс БКС“ е, че се е запалило регионалното сметище, което нарушило графиците на обслужване. То обаче се запали преди седмица, а проблемите бяха налични преди това.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране