02.09.2016 | 0:42
Тъп ли е Божидар Лукарски? Обяви Трайчо Трайков за “скрит опозиционер”
Костадин Марков се опита да обясни, че реакцията на шефа му била емоционална, защото от ДБГ днес сменяли позицията си няколко пъти

Председателският съвет на РБ реши да издигне кандидатурата на Трайчо Трайков за президент, а на генерала от резерва Съби Събев за вицепрезидент. Това съобщи пред журналисти председателят на предизборния щаб на коалицията  Найден Зеленогорски. Само час след това обаче, изненадващо лидерът на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски заяви, че партията му категорично няма да приеме номинацията на Трайков. “Той е скрит опозиционер, а ние сме част от управлението. Тази кандидатура е мимикрия”, заяви той.

СДС държи на гражданина в РБ Гроздан Караджов, който не е приемлив за партията на Меглена Кунева. От ДБГ настояваха за скулптора проф. Велислав Минеков, но в крайна сметка са приели Трайков.

Малко по-късно зам.-председателят на СДС Костадин Марков се опита да обясни, че реакцията на шефа му била емоционална, защото от ДБГ днес сменяли позицията си няколко пъти. Ако Трайков е обединителната фигура за РБ, СДС ще го подкрепи, каза Марков. Останалите номинирани – лидерът на НПСД Корман Исмаилов и бившият шеф на НРС Димо Гяуров, сами се оттеглиха от надпреварата.

2 коментара

  1. Ангелов каза:

    Плужек със златни накити тогава,днес “министър”.Комфорт,охолство,натикал на работа всички роднини до девето коляно,това е един от масовката подвизаваща се на “Дондуков”-1.

  2. Динков каза:

    Един нищо и никакъв,член на пиянска оргия, накичен като лясковски циганин,днес е “министър”. Какво ще кажеш БАЦЕ!?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране