06.11.2015 | 0:01
Цецо се е побъркал. 100%
Борисов нареди на Цацаров да опраска бившата шефка на Софийски градски съд
Георги Георгиев

Флашките със записите отново заваляха над родината. Какво да се прави, те са нещо като задължително атмосферно явление във времето, когато ГЕРБ са на власт. Свиквайте.

Вчера слухтяхме какво е казала, както се твърди, съдийката Владимира Янева в разговор със свои сътрапезници. Сигурно е много важно казаното по същество между тях. Но вниманието ни беше погълнато от две реплики. Първо, че човек, наречен Бойко, казал на главния прокурор “да опраска” главния герой в записа. Второ, чухме следния диалог: “Цецо натиска яко. – Сто процента. – Побъркал се е. – Сто процента. – Побъркал се е”.

Възникват поне два въпроса. Защо, ако на записите е съдия Янева, тя трябва да бъде “опраскана”, и второ, защо Цецо се е побъркал. И, разбира се, дали ако Янева бъде “опраскана”, Цецо ще си върне обичайното за нормалните хора състояние.

От последвалите събития знаем, че на съдия Владимира Янева, за която преди години се говореше, че е семейна приятелка на Цветан Цветанов от ГЕРБ, й се случиха събития, които са близки до формулировката “да се опраска”. Същевременно тези записи показват цялата грозота на задкулисието в България, в което, както чуваме, участва и Цецо, който се е побъркал. 100%.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране