12.04.2016 | 15:58
Цирк: Ето как се крадат новини (цитати)
От „Капитал“ от 1 април в Btv на 12 април...

На първи април тази година, вестник „Капитал“ публикува текста „Отива ли си наистина Пеевски“.

В материала авторката Велина Господинова пише следното: „Независимо че те посетиха Турция, което опроверга твърденията, че депутати и членове на ръководството на ДПС имат забрана за влизане, народни представители твърдят, че делегацията на движението била принудена да чака около три часа на границата, преди да бъде допусната в Турция. Съпредседателите бяха приети от лидера на опозиционната Републиканска народна партия Кемал Кълъчдароглу, но само седмица след тях бившият председател на ДПС и учредител на новата партия ДОСТ Лютви Местан също разговаря с него. Което е пореден удар срещу движението.“

На 12 април в сутрешния блок на Btv собственик на някакъв кърджалийски сайт преразказа същото, което уж било научено от някакви си източници. В случая обаче този източник е именно „Капитал“: „През март политици от ДПС са държани 3 часа на турската граница. Двама кметове, един активист и трима депутати са се обаждали в Анкара за това какво се случва на „Капитан Андреево“.

Та, Гиздарска, или там каквато беше: Тъпа ли си, малоумна или просто си взела пари, от когото трябва? А Павел Станчев знае ли за това? Да го попитаме ли?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране