26.07.2015 | 1:19
ЦСКА съсипа Вихрен за броени минути
"Червените" разбиха санданчани с 5:1, 14-годишен юноша бе капитан на "Армейците"
ЦСКА успя да разбие третодивизионния Вихрен Сандански с 5:1 в контролна среща, която се игра на стадион “Българска армия”.  В този мач момчетата на Христо Янев показаха новите екипи и демонстрираха с играта си, че вероятно ще мачкат през новия сезон във “В” група, тъй като санданчани бяха един от стабилните тимове в третия ешалон през миналата кампания.

Началото на мача започна вихрено и още в 5-ата минута “Червените” стигнаха до попадение чрез Александър Александров.  Голмайсторът получи хубав пас от Преслав Йорданов и вкара от добра позиция.  Точно пет минути след това Йордан Йорданов засече с глава центриране на Борис Галчев и удвои преднината на домакините.

Головете продължиха да валят през пет минути и в 15-ата вече резултатът бе класически.  Преслав Йорданов успя да отнеме топката от защитник на противника и със силна тупалка не прости на противниковия вратар.

Голеадата не спря и в 21-ата минута Ангел Грънчов проби отдясно и центрира за Станислав Маламов, който реализира на празна врата.  В следващите минути логично, с оглед на повече от комфортния си аванс, домакините намалиха темпото.

В последната минута на полувремето гостите получиха дузпа, след като Дани Пехливанов бе съборeн в наказателното поле. Зад топката застана Ласков, който намали.  След почивката “Червените” започнаха добре и в 53-ата минута вкараха и пети гол, след като влезлият като смяна Момчил Цветанов се разписа.

Христо Янев направи нещо изумително и в 65-ата минута появилият се на терена 14-годишен Валентин Антов получи капитанската лента от напусналия Чорбаджийски.  Четвърт час преди края на мача Радой Божилов бе на косъм да вкара с красив прехвърлящ удар, но малко не достигна на топката да влезе във вратата.  В 85-ата минута Вихрен бе близо до своето второ попадение, но Владимиров изпусна сам срещу проявилия класа в тази ситуация Господинов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране