24.01.2024 | 11:01
Вижте Пейо Пеев и жените, обвинени за убийството му!
Празнували Коледа щастливи и не са се карали за бебето. Габриела ми каза, че мъжът й я е уверил, че ще се грижи за бебето като свое, каза адвокатката на Красимира Трифонова

Снимка от коледно парти, на което се виждат лицата на удушеният в София Пейо Пеев и жените, обвинени за убийството му, бе показана в студиото на бТВ. Адвокатът на Красимира Трифонова – Велика Андонова уточни, че на нея освен дипломатът и дъщеря й, са и няколко деца.

„На фотографията са Красимира и кърмачето, Габриела, Пейо, момченцето, което е на 6 години. Пеленачето е Кристиян. Три момиченца от входа са също снимани“, уточни адвокатката.

„Отношенията между Габриела и съпругът й са били такива – прекрасни, когато сключват граждански брак и след раждането на второто дете. Не са имали спорове как да се грижат за него“, уверява тя.

 

„Сложихме бяла лента върху снимката, защото на нея се виждат лицата на много деца, включително и на бебето“, уточни водещата Мария Цънцарова.

„Пейо и Габриела са се запознали в Германия по време на следването им. Той е работил много кратко време по специалността си. След като се връщат в София и заживяват заедно, Пеев пренасочва дейността си към Пловдив и се е занимавал нещо свързано с мебели“, разказва Андонова.

„Отношенията им са били нормални тогава. Имало е обаче вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. Затова са се разделили. Той е останал в Пловдив, а тя е отишла в Бургас. Започнала е работа в общината“, добавя тя.

„Пейо е виждал детето. Те дори са живеели заедно след раждането. След това отношенията има охладняват и той не се мести в Бургас. В морския град Габриела се е запознала в Велико Минков, чиято идея за бащинство е много силно изразена в медиите“, изтъкна адвокатката.

„Когато Пейо и Габриела са сключили брак, той е заявил, че ще гледа по-голямото ѝ дете като свое“, добави тя.

„Колегите от „24 часа“ изкарват споразумение на Софийския районен съд от 2020 г. Още тогава се уреждат правата кой и кога да се грижи за детето. Самият Пейо Пеев е бил недоволен и е казал, че Габриела не го спазва и затова има негова жалба в Пето РПУ в Бургас“, изтъкна водещият Златимир Йочев.

„Този факт не ми е известен, но съм склонна да се съглася със становището на криминалиста Ботьо Ботев, който каза пред БНТ, че става въпрос за инцидентно убийство и с право някои от фактите в този ранен етап от разследването трябва да се премълчават и да не се доизказват“, каза адвокат Андонова.

„Тези детайли (б.а. за жалбата на Пейо) на мен не са ми известни, но знам, че когато са сключвали брак с Габриела, Пейо е заявил, че ще гледа това дете като свое. Не знам какво означава, има висящ спор, но това са думите, които съм чул от нея и в това отношение спор за родителските права не са имали“, добави тя.

Според нея конфликтите в младото семейство са били предизвикани от родителите му, тъй като те са искали да вземат голямото момче – Михаел.

„Те са твърдели, че младата жена не е добра майка. В деня на убийството е имало среща между Габриела и Пейо пред блока, в който е апартамента, обитаван от Красимира и дъщеря й. Двамата съпрузи се срещат, а тъщата е била с кучето им на разходка. После тримата са били в колата. Това е основанието за привличането им като обвиняеми по чл.115“, поясни адвокатката.

„Нямала съм практическата възможност да разбера какви са били разговорите им. Днес ще направя усилия да осъществя контакт и в евентуално следващите дни ще имам яснота по въпроса“, добави тя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране