11.02.2016 | 0:01
Жестока гавра с Валери Божинов!
Колаж с малки котенца се подиграва с футболиста, който пита непознати "Коте, има ли секс"

Колаж с участието на футболиста Валери Божинов стана истински хит в социалните мрежи, пише “България днес”. На фотоса Божинката позира с цяло котило малки котенца, а заглавието на снимката е: “Вече е щастлив.” Повод за иронията и дори за подигравките стана чат комуникация на футболиста с неизвестна до този момент ученичка. В личния разговор спортистът нарича девойката “малко коте” и я пита в прав текст как върви сексуалният й живот и ще му отдели ли и на него една нощ. Дори й предлага да й купи билет до Белград.

След като виртуалната им свалка лъсна в интернет, Божинов нито потвърди, нито отрече дали чатът е достоверен. Междувременно се заговори, че бившата му жена Николета Лозанова не била никак очарована от палавите свалки на Божинов. Въпреки че са разделени, тя откровено се подразнила от езика и начина, по който той флиртува със знайни и незайни момичета. Лозанова му звъннала и го насолила, задето е позволил за пореден път да се излага публично.

„ДПС ще отиде още по-нататък в публичността. Ще направим проучване законодателно как може да бъде осветен докладът на компанията, която прави разследване, Алекс партнерс , на КТБ”, заяви Йордан Цонев от ДПС. Тези списъци не дават отговор на въпроса кой източи банката., отбеляза пък Мартин Димитров от Реформаторския блок.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране