06.05.2015 | 21:24
Бабата на убиеца Бакърджиев: Да лежи доживот!
Мъчно ми е, защото съм му баба, но аз това бих му дала, казва Снежана Бакърджиева

27-годишният Станислав заслужава да лежи доживот в затвора, категорична е Снежана Бакърджиева – бабата на убиеца.  67-годишната жена живее все още в Дряново – родният град на Станислав.

“Станислав заслужава народа да го съди както може! Защо ще посяга той на това невинно дете да го съсече, красиво като капка. Заслужава да лежи в затвора, докато е жив. Мъчно ми е, защото съм му баба, но аз това бих му дала”, каза тя. 67-годишната жена е отгледала от бебе в Дряново 27-годишния Станислав, който уби 4-годишата си дъщеря Ани в Гърция. На нейния адрес “Георги Измирлиев” 2 е и неговото постоянно местожителство.

“Вчера като чух, направо онемях. Не вярвам, че е способен да убие детето, да го разчлени и да го сготви.Казват, че се дрогира, в това състояние не знам какво може да направи”, реди Снежана.

Макар да се е грижила за него до 14-годишната му възраст, тя вече не поддържа връзка с внука си и не мисли да отиде в Гърция, за да се интересува от съдбата му. Според бабата, майката на Станислав, Офелия го оставила при нея и заминала за Гърция, без да се интересува от него.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране