15.06.2015 | 16:11
Скандалната Ваня Тучева в писмо до МИГNews: Жертва съм на гнусни лъжи, вложих 2 млн. в работни станции и сървъри!
Компаньонката клевети някой си Радостин Герджиков от Пловдив

Скандалната пловдивчанка Ваня Тучева изпрати писмо до МИГNews.info, в което твърди, че е жертва на гнусни клевети. Както МИГNews. info писа, дамата се прочу, след като обяви, че е “инвестирала 2 млн. евро” в сайтче, което струва не повече от 100-ина лева.

Богомил Бонев пък съобщи, че Тучева е най-обикновена измамница, както е че е била пловдивска проститутка. Тарифата й за “пълна програма” била едва 60 лв.

В писмото дамата, което очевидно страда от някакво заболяване, клевети някой си Радостин Гержиков, който й “бил пиар”. “Инвестирала съм над 2 000 000 в работни станции и сървъри и с тъпи измислени фирмички, ПР-и и медии не работя!“, твърди Тучева.

Публикуваме пълния текст на творението й и оставяме читателите сами да си направят изводите:

Ваня Тучева
ОТВОРЕНО ПИСМО

ОТ АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ ПЛОВДИВ, БЪЛГАРИЯ

От името на УС на АИИТЗПБ искам да изразя възмущението ни от гнусните лъжи, които се разпространяват в медиите. Искам да използвам правото си на опровержение и настоявам да пуснете във Вашата медия опровержение!

Кой пусна това недоразумение Радостин Димитров Герджиков в света на богатите, известните и младите?

Този ми се предложи като ПР, автор, блогър, собственик на медия и какво ли още не, за да го взема на работа като Търговски представител за гр. Пловдив.

„ Здравейте, симпатяги! Нямам три ръце и не управляем междугалактически бизнес, от който бих могъл да влея пришълци и земляни сред вашите потенциални клиенти! С изключение на тези малки недостатъци, аз съм вашият топ кандидат, защото:

1/ Умея да общувам великолепно успешно с нови, не толкова нови и най-нови икономически потенциални и пасивни бизнес клиенти!

2/ Чупя леда при първоначалния студен контакт решително – с точни, виртуозно насочени в целта преподходящи слова.

3/ Умея да мотивирам и да създавам душевно–икономическа спойка между можещите хора сред професионалния екип, с когото консумирам трудовия процес.

4/ В почти цялата ми делова биография съм бил неделима част от комуникационен успешен процес.

5/ Макар че обичам чистотата в професионалните си взаимоотношения и в българския език, ще използвам типичната дума от „родопския диалект” – менаджиране! Да, представяте ли си, и това съм правил, и то успешно!

6/ Дяволски целеустремена към успеха личност съм!

7/ Езиково, софтуерно и образователно съм „подкован” в задоволителна и презадоволителна степен!

8/ Във вашата работна покана ме привлече възможността за всекидневно осъществяване на делови контакти с различен социален персонаж.

С уважение: Радостин Герджиков

П.С.: Организираността ми е съпруга, работата в екип е моята ученическа любов, продължила цял живот, а финансово-оргазменият флирт с клиентите е част от кореновата система на моите гени. П.С.1: Наистина нямам изискваните от вас опитно делови “работни оръжия”, но всяка организация се нуждае от “едно лошо момче в тази сфера”, за да бъде “заразена” с неговия ентусиазъм и новаторска гледна точка при консумирането на трудовия процес. И СЕ УЧА ДЯВОЛКСИ БЪРЗО И УСТРЕМНО!“

Щял да ми доведе клиенти, да ми прави реклама в медиите, да ми развива пазара, да ме вкара в националните медии и т.н. … Явно не сме единствените жертви на мнимият ПР, от в.Акцент са го изгонили, затова. Предлагал се е и на Елена Кучкова и начинаещи фолкаджийки, че ще им осигурява модни ангажименти, фотосесии и ще им прави ПР, срещу 100 лв. на месец.

След като не донесъл на Кучкова никакви участия и сесии, освен приятелства и лайквания от фалшиви профили във ФБ, тя го отрязала, а той започнал да я заплашва, че ще я унищожи в интернет и медиите. Схемата е класическа. Известна е като “Разиграване на баламите за пари”, предлагаш на “жертвите” ПР, реклама и т.н., като клъвнат ги “цоцаш” и като се усетят или искат да се измъкнат от схемата, ги нападаш, заплашваш и т.н. ” за да си траят”. Не се поддадох на рекета и не платих и той започна да отправя заплахи, че ще ни съсипе в медиите и интернет .

Като Председател на УС на Асоциация за използване на информационните технологии от земеделските производители в България ще предприеме всички мерки, за да защитя Асоциацията и моя екип от тези нападки. Заплахите са внесени в компетентните органи.

Инвестирала съм над 2 000 000 в работни станции и сървъри и с тъпи измислени фирмички, ПР-и и медии не работя!“

инж.Ваня Тучева

Председател на УС
АИИТЗПБ
www.it-farmer.bg

Вижте оригинала на писмото на Ваня Тучева ТУК

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране