12.04.2024 | 19:25
Контрабандистът Ярата присадил коса за 20 бона на Живко Коцев, взимат косми и от задника му
Висшият полицай се сдобил с естествената си перука в престижна швейцарска клиника, в която Ангелкова си отряза носа преди време

Оказва се, че отстраненият от длъжността главен секретар на МВР Живко Коцев, редовно е получавал скъпи подаръци от контрабандиста Марин Димитров – Ярата, дясна ръка на митичния крал на безакцизните цигари Никола Николов – Паскал, разкриват посветени в корупционната им дружба.

Миналата есен на Коцев освен прословутия швейцарски часовник „Хубло Биг Бен“, подарен му от сина на Ярата – Стефан, висшият полицай е получавал и други скъпи вещи, символ на 5-звездния лукс от някогашния директор на Агенцията по рибарство и аквакултури (ИАРА). Сред лъскавите подаръци се откроява златна писалка от лимитираната серия на „Монблан“ – „Мохамед Али“, разкриват запознати.

Корпусът на ценната вещ, с която корумпираната ръка на Коцев парафира документи, е с корпус със златно покритие и с ръчно изработено двуцветно златно перо. От въпросния модел писалки, са произведени едва 1942 броя и всяка от тях е на стойност 7 500 лева.

Сред луксозните подаръци, заприходени от Живко Коцев от баща и син Димитрови, са две златни запалки „Дюпон“, цената на всяка от които е около 10 бона.

Най-ексцентричния подарък, който Ярата е правил на Живко Коцев обаче е чисто новата му коса – висшият полицай е бил изпратен на издръжка от хасковския контрабандист в престижна клиника за естетична хирургия в Цюрих, Швейцария. Там срещу сумата от 12 000 швейцарски франка на главния секретар на МВР му била присадена нова коса като за целта са взети косми от ръцете и… задните му части.

Цюрихската клиника, в която Коцев се сдоби с коса, е същата, в която преди време Николина Ангелкова си отряза носа. Въпросната клиника се оказва често посещавана от мастити български политици и бизнесмени, които могат да си позволят масрафа и предпочитат Швейцария пред Турция, разкриват запознати.

Източник: Уикенд

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране