11.05.2017 | 1:12
Не 2, а 9 лукс чанти размахва Лили Павлова, купени уж от мъжа й!
Само „прадата“ и „шанелът“ на министърката гонят 17 бона

Преди седмица пиарката на БСП лидерката Корнелия Нинова Бояна Бозаджиева обяви, че Павлова има чанта „Шанел“ за около 5000 евро и още една – „Прада“, за 3700 евро. Бивши служители на министърката в МРРБ обаче твърдят, че броят на марковите придобивки в гардеробите й са 9 и сред тях има „Луи Вюитон“ за баснословната сума от 7000 евро, както и такава на „Кристиан Диор“, купена за почти същите пари от представителен магазин на марката в италианската мека на модата Милано още преди няколко години. Няколкото чанти от гиганта „Фурла“ на обща стойност 20-ина хиляди лева изобщо не се броят, защото те били все от миналогодишни колекции, което спестило на Павлова още толкова пари, пише „Таблоид“.

Още при първия й мандат в регионалното ведомство имаше информация, че тя е накарала всичките служители да се обличат по определен дрес код, определен от нея, като дамите нямаха право да се явяват на работа със спортни дрехи и бе забранила отворените обувки, сандалите, дънките и късите поли. За целта Павлова бе една от най-щедрите спрямо тях и отпускаше сериозни суми от бюджета на министерството, за да се спазва изискването й за дрехите. Практиката продължи и при втория й мандат, а сегашният екип, който сформира като министър с нов ресор, вече се готви да се съобрази изцяло с навиците й.

Факт е обаче, че никой от тях не може да си позволи да си купи чантите, носени от нея. Докато социалистите продължават да изчисляват стойността на артикулите й, герберите и в парламента, и в централата напомнят, че все пак Лиляна Павлова има доста заможен съпруг и надали си е позволила суперлуксозните чанти с министерската заплата, която взима. Пламен Николов е голям бизнесмен, който от години (по закона за Сметната палата – б.р.) декларира наравно с жена си доходите и спестяванията си, винаги е демонстрирал сериозни средства и възможности. А те действително позволяват покупката на чанти от калибъра на „Прада“ и „Гучи“.

1 коментар

  1. Иван каза:

    Да ми каже откъде да купя тези чанти за по 200 евро и на жена си!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране