15.11.2015 | 17:12
Американски полицаи пребиха зверски българин (видео)
До шокиращия арест на Станислав Петров се стигнало, след като той откраднал кола, блъснал две патрулки и ранил служител на реда

Полицейски служители в САЩ пребиха брутално българин на име Станислав Петров при арест в Сан Франциско. Униформените получили сигнал за открадната кола пред хотел в Сан Леандро, окръг Аламида, щата Калифорния. В нея седял Станислав, който тръгнал да бяга и последвало преследване в следващите 38 минути. Това разказва говорител на полицията, цитиран от „Господари на ефира“.Според властите Петров дори блъснал две патрулни коли и ранил един полицай при преследването.

Българинът се опитал да избяга и пеша, но накрая се предал. При ареста униформените бият Петров с палки по цялото тяло и в главата, има и ритници от друг полицай, който идва като подкрепление с още свои колеги. Петров по никакъв начин не възпрепятства ареста със сила срещу полицаите в този момент. На видеото, заснето от случайна охранителна камера, се чува как той моли за помощ, докато е на земята.

Властите разследват полицаите за употребената ненужна сила и бруталния бой. Говорителят на полицията в Аламида казва, че служителите на реда са предполагали, че Петров е бил въоръжен, а разследващите по-късно са намерили оръжие. Не е ясно обаче дали оръжието в било в Петров при ареста. Говорителят на полицията в Аламида казва още, че видеото не е цяло и не може да се каже категорично мнение за цялата картина.

1 коментар

  1. red_forever каза:

    бравос ! кога и нас така ! кютек, як кютек на ъндърграунда !

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране