15.10.2017 | 0:01
Българин е арестуван за жестоко убийство в Колорадо
37-годишният Михаил Петров е в ареста, а властите не дават повече информация за извършеното престъпление

Българин, живеещ в Денвър, Колорадо е арестуван по подозрения за убийство на млада жена, чието тяло било открито близо до магистрален път. 37-годишният Михаил Петров е в ареста, а властите не дават повече информация за извършеното престъпление.

Съдът е определил гаранция от половин милион долара, съобщава bg-voice.com. Тялото на 24-годишната Шелби Уедърли е намерено на 30 септември сутринта край магистрала I-25 в Дъглъс каунти, Колорадо.

Свидетели разкали, че по бездиханното тяло имало огнестрелни рани и прорезни рани по ръцете, става ясно от записите от телефон 911. Жената имала дълго криминално минало, предимно за наркотици и е трябвало да се яви в съда два дни преди да бъде открита мъртва.  Обстоятелствата около смъртта й, както и подробности за обвиненията срещу Петров за сега остават в тайна, тъй като документите по делото са запечатани от съда.

Петров също има дълго криминално досие – арест за оръжие през 2004 година в Лаример каунти, грабеж, обир и побой. Той е прекарал време в затвора в Колорадо, но е бил освободен на 3 юни 2017 година. Присъдите са му били за измама, кражба и обир с взлом. Петров е бил арестуван по обяд в петък, 13 октомври. Срещу него има две углавни обвинения – убийство от първа степен и фалшифициране на физически доказателство, както и едно обвинение за прикриване на смърт. Властите продължават да търсят повече информация за случая.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране